In opdracht van Hitachi hebben wij in onze werkplaats verscheidene graafmachines (2x ZX19, 1x ZX26 en 1x ZX85) voorzien van diverse extra functies:

-Snelwisselsysteem
-Proportionele rotatiefunctie (boom swing)
-Bestaande proportionele rotatiefunctie uitbreiden met maaikorffuntie
-Bestaande extra functie in voetpedaal proportioneel bedienbaar maken in joystick

Wederom een mooie opdracht van Hitachi Oosterhout! Nu mogen wij de opbouw (snelwisselsysteem, proportionele rotatiefunctie en proportionele bediening op hamer/crusherfunctie) verzorgen voor een Hitachi ZX19U-5A open cabine. Lijkt hetzelfde als de gesloten variant maar is toch net iets anders!

Voor de firma Luyckx uit België hebben wij leidingassemblages t.b.v. de Hitachi ZX210LC-3 en ZX210LCT-3 geleverd.

 

Voor Hitachi Oosterhout hebben wij in onze ruime werkplaats een Hitachi ZX19U-5 voorzien van een snelwisselsysteem en proportionele rotatiefunctie (flowdivider + regelschuif)! Dank voor deze mooie opdracht!

Klein… is niet altijd fijn!!! Beperkte ruimte om hydraulische ventielen te plaatsen voor een Rotatie en Snelwissel functie op een DOOSAN DX10 minigraafmachine. DHSbv zou DHSbv niet zijn dit netjes voor de klant op te lossen. Dank voor de opdracht STAAD BV Veghel.

DHS bleiswijk heeft diverse hydraulische functies (hydraulische snelwissel en rotatiebediening) opgebouwd (straks als kit te kunnen leveren) op een DOOSAN DX19 mini graafmachine… dank voor de opdracht Staad BV te Veghel!

In opdracht van Nasta (Noorwegen) hebben wij voor een ZX210LC-6 een complete ride control set incl. leidingassemblage geleverd!

Noodreparatie hydrauliek leiding voor de fa. Theo Pouw Utrecht!

 

 

Opstelling Hitachi team voor vandaag, van links naar rechts… 2x Hitachi Oosterhout, Luyckx NV België, Delvator AB Zweden!

In opdracht van een klant uit Denemarken (HP Entreprenørmaskiner A/S) zijn wij voorbereidingen aan het treffen om een slangbreukbeveiliging op de arm cilinder van een Hitachi ZX870LCH-5B te leveren. Onderdelen worden getransporteerd naar het noordelijkste puntje van Noorwegen tegen de Russische grens, aldaar wordt onze slangbreuk set opgebouwd!
“Godt stykke arbejde fra Djoeneri Hydraulic Systems Bleiswijk….”

keyboard_arrow_up